03 OCTUBRE
Tintinnabuli
BARTOMEU MUT
RAFEL RIERA
Cum Jubilo
10 OCTUBRE
17 OCTUBRE
Narratio
MIQUEL ÀNGEL TORRENS
EL ÓRGANO CONCERTANTE
Slider

Reflexiona sobre tus intenciones para encender una vela virtual

ENCIENDE UNA VELA

Escoge
tu visita

previous arrow
next arrow
Slider

El Cabildo Catedral de Mallorca (en endavant, Cabildo), com a Responsable del Tractament, d’acord al Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679 (RGPD) i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades i Garanties dels Drets Digitals (LOPDGDD), li sol·licita, mitjançant aquest escrit, el seu consentiment voluntari per dur a terme el tractament de les seves dades personals per a les finalitats pròpies que es descriuran a continuació. La informació personal que ens subministri, serà inclosa a un o diversos tractaments dels quals el Cabildo, n’és el responsable:

1.- Agenda d’esdeveniments i activitats: El Cabildo disposa de un servei de butlletí de noticies o newsletter gratuït que té la finalitat d’informar als interessats sobre l’agenda d’esdeveniments i les activitats que realitza, mitjançant l’enviament d’aquests butlletins al correu electrònic que ens proporcioni. Recordi que si autoritza l’enviament però no ens comunica el seu correu electrònic, no podrem donar-li aquest servei.

2.- Publicació de gravacions audiovisuals i/o fotografies: El Cabildo, dins de les activitats que desenvolupa (visites culturals, concerts, exposicions, concursos, etc.) a la Catedral de Mallorca i/o al Museu Diocesà, realitza gravacions audiovisuals i fotografies, individuals o de grup i, segons l’activitat, publica les dades dels participants als seus mitjans propis: revistes, tríptics, pàgina web, blogs i xarxes socials. La publicació es realitza sense cap ànim de lucre i el seu ús es dirigirà única i exclusivament a fins culturals, artístics, acadèmics i d'ensenyament.

Per realitzar correctament aquests tractaments, serà precís que ens faciliti les dades correctes i veraces, comprometent-se a comunicar-nos qualsevol modificació sobre elles.

El consentiment prestat mitjançant aquest document podrà ser revocat en qualsevol moment, sense que això afecti al tractament o tractaments que s’hagin dut a terme abans de la seva revocació.

No es troba previst la comunicació a tercers o la transferència internacional de les vostres dades personals.

D’acord amb l’RGPD i la LOPDGDD, vostè gaudeix de la possibilitat d’exercir gratuïtament els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades, així com a no ser objecte de decisions individuals automatitzades en relació a les seves dades i els tractaments on es troben contingudes. Per aquest motiu, vostè es podrà dirigir al CABILDO CATEDRAL DE MALLORCA, amb NIF R0700063A i domicili social al carrer Capistolat, nº 2, 1r. 07001 - Palma (Illes Balears), així com al seu correu electrònic Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo., entitat Responsable del Tractament, o al seu Delegat de Protecció de Dades Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo., especificant el dret que exerceix i aportant una còpia de document oficial que l’identifiqui (DNI/NIE/Passaport). També pot dur a terme la reclamació davant l’Autoritat de Control, la Agencia Española de Protección de Datos, www.aepd.es.

                                                                                            

Si desitja obtenir més informació de com tractem les seves dades personals, visiti la nostra Política de Privacitat a la web www.catedraldemallorca.org

DIRECCIÓN
Plaza de la Almoina S/N
07001 Palma de Mallorca
Islas Baleares. España

REDES SOCIALES
@catedralmca
Facebook Twitter Istagram Youtube

CONTACTO
Para cualquier duda, llamanos
971 71 31 33

Copyright © 2021 Catedral de Mallorca. Todos los derechos reservados.